shopping_cart
RSS

Керамогранітні обігрівачі UDEN-S отримали європейський сертифікат СЄ!

27-12-2017
рейтинг: пока нет оценок

Вже промайнуло чотири роки з того дня, як ми отримали європейський сертифікат СЕ на металокерамічні обігрівачі UDEN-S. Тоді наш відділ маркетингу декілька днів тримав у таємниці лист від сертифікаційного центру, готуючи «Німе кіно» в честь отриманого сертифікату та креативно презентували його в один із вечорів. Переглядаючи фотоальбом того дійства згадуються радість, приємні переживання, просто шквал позитивних емоцій від новини! «Німе кіно» закінчилося кадром «to be continued» - «далі буде». І цей момент настав!

У серпні 2017-го наші керамогранітні обігрівачі також відправилися до сертифікаційного центру для проходження випробувань та одержання маркування СЄ. Невдовзі після отримання зразку наших обігрівачів експерти центру поспішили поділитися враженнями. Їх переповнював захват від зовнішнього вигляду обігрівача, його теплонакопичувальних властивостей, того наскільки довго він віддає тепло. Спеціалісти зазначили, що центр отримує дуже багато обігрівачів для сертифікації, але таких вони ще не бачили – «це просто красотінь». Приєм но здивувало їх і те, що наші керамогранітні обігрівачі – монолітна плита з чудовими якостями та характеристиками.

Гарні звістки продовжували надходити… Наші КЕНи достойно пройшли всі тести та випробування в екстремальних умовах лабораторії ііі… отримали сертифікат СЄ! А це означає, що вони відповідають усім європейським нормам, директивам та стандартам якості!

Керамогранітні обігрівачі UDEN-S отримали європейський сертифікат СЄ!

Кожен користувач може бути впевнений у надійності наших обігрівачів, їх ефективності, абсолютній безпеці для здоров’я, захисті себе, свого майна та зовнішнього середовища. До того ж вимоги одного європейського стандарту відповідають 34-м національним.

Недотримання вимог по відповідності продукції отриманому сертифікату є порушенням закону, що суворо відслідковується та карається. Документ видається як підсумок серйозних перевірок та тестів, а продукція, яка їх не пройшла, автоматично на ринок Європейського союзу не допускається.

Сподіваємося, що невдовзі усі переваги користування, нашими тепер вже й керамогранітними обігрівачами, на собі відчують мешканці багатьох країн. Отримання сертифікату СЄ дає можливість нашій компанії вийти на ринки країн, які підписали договори взаємного признання протоколів випробувань, знаків відповідності та сертифікатів з ЄС. А це ринки Канади, США, Австралії, Ізраїлю, Швейцарії.

Для нас, українського виробника з одинадцятирічним досвідом роботи у сфері опалення – це величезне досягнення та ще одне підтвердження високої якості обігрівачів UDEN-S!

Керамогранітні обігрівачі UDEN-S отримали європейський сертифікат СЄ! 

 

 

 

метки: uden-s, європейський сертифікат, СЄ, керамогранітні обігрівачі
статьи производители вентиляция, кондиционирование, климат
Кировоград (Кировоградская обл.)
еще от пользователя:
ешё...

голосовать


источник: uden-s.ua/ua/news/s
автор:
комментариев: 0


пока нет ни одного комментария, ваш будет первым

другие статьи:

метки
© found.com.ua 2009-2024
Все права принадлежат правообладателям и не используются порталом в коммерческих целях.
Для запроса на удаление материалов нарушаюших чьи либо права воспользуйтесь формой обратной связи.
Вы можете цитировать любой материал с сайта при условии гиперссылки на //found.com.ua/

powered by ABI studio интернет магазин Google+