shopping_cart
RSS

Трусы в Украине

08-02-2019

Жіноча нижня білизна має безліч купить трусы мужские найрізноманітніших функцій - це і предмет одягу, і частина стилю, і складова комфорту. Навряд чи хто-небудь стане сперечатися з тим, що красиві жіночі трусики не тільки дають можливість власниці почуватися впевненіше, але і дозволяють підкреслити красу жіночих стегон. У минулому купить трусы мужские багато красунь використовували мереживне нижню купить трусы мужские білизну для того, щоб закрутити голову чоловікові в момент спокушання.

Дещо з історії
Жіночі труси в своєму купить трусы мужские сьогоднішньому вигляді з'явилися досить недавно, та й взагалі їх історія є порівняно недовгою. До 19 століття у жінок взагалі була відсутня ця деталь купить трусы мужские туалету - вона з'явилася перед початком 20 століття. Саме ця купить трусы мужские назва запозичена з французької мови (куди ж без нього!) - слово troussée перекладається купить трусы мужские як «закочені короткі штани».

Сьогодні трусики носить кожна жінка - вони виконують кілька функцій одночасно:

Захищають від холоду;
Охороняють геніталії від тертя об одяг;
Захищають одяг від поту, сечі та інших виділень;
Служать милою «родзинкою» будь-якого жіночого образу.
Навряд чи купить трусы мужские можна переоцінити їх значення в жіночому гардеробі - враховуючи, що нижня білизна використовується щодня, до нього висувається безліч різних вимог. Важливо, щоб трусики були і зручними, і практичними, і красивими, і підходили до фігури, і не зношувалися занадто швидко.

Різновиди жіночих трусів
Незважаючи на купить трусы мужские свою коротку історію, жіночі труси мають безліч різновидів і моделей. Давайте розглянемо деякі з них, щоб скласти собі загальне уявлення про тенденції моди в цій сфері:

Панталони - одна з найстаріших і найбільш практичних моделей жіночої нижньої білизни. Вона є найдовшою - від пояса до середини стегон або навіть до колін. Раніше панталони шили тільки з трикотажу, сьогодні купить трусы мужские використовуються також синтетичні тканини. Така модель купить трусы мужские рекомендується для носіння в холодну пору року.
Труси сліпи - напевно, найбільш часто зустрічається різновид. Вони повністю закривають сідниці і передню зону, мають вирізи збоку на стегнах, гумка купить трусы мужские розташована або на талії, або на стегнах. Ця модель присутня в гардеробі кожної жінки, оскільки вважається класичною і найбільш зручною.
Трусики танга - в них передня і задня купить трусы мужские частини з'єднуються гумками або тоненькими смужками з тканини. Тут зустрічаються різні варіації, які відрізняються за ступенем оголеності сідниць.
Трусики стринги - це маленький купить трусы мужские трикутник спереду і система мотузочок ззаду. При цьому зазвичай крім передньої зони все оголене. Стрінги надягають зазвичай під обтягуючий одяг, коли купить трусы мужские хочуть уникнути чітко виявляється лінії трусів.
Труси бікіні - це два трикутника спереду і ззаду, які з'єднуються між собою зав'язками або тон

статьи производители экология
Киев (Киевская обл.)
еще от пользователя:
ешё...




источник:
автор:
комментариев: 0


пока нет ни одного комментария, ваш будет первым

другие статьи:

метки
© found.com.ua 2009-2024
Все права принадлежат правообладателям и не используются порталом в коммерческих целях.
Для запроса на удаление материалов нарушаюших чьи либо права воспользуйтесь формой обратной связи.
Вы можете цитировать любой материал с сайта при условии гиперссылки на //found.com.ua/

powered by ABI studio интернет магазин Google+