shopping_cart
RSS

Керуйте обігрівачами дистанційно з новинкою від бренду UDEN-S

 Керуйте обігрівачами дистанційно з новинкою від бренду UDEN-S
28-07-2017
рейтинг: пока нет оценок

Новинка ринку від бренду електроопалення UDEN-S – сучасна альтернатива розеточним регуляторам – бездротовий терморегулятор UDEN-TW. Керуйте роботою обігрівачів та змінюйте температурний режим у приміщенні не відриваючись від м’якенького дивана :).

Довгі пошуки ідеального терморегулятора для додаткового опалення, який був би надзвичайно простим та комфортним у використанні, реалізувалися у створенні нового сучасного продукту, який є новітньою альтернативою звичайним розеточним регуляторам.

Знайомтесь, UDEN-TW – бездротовий мобільний терморегулятор з дистанційним керуванням. Ізюминкою є термодатчик вмонтований безпосередньо в дистанційний пульт з рідкокристалічним дисплеєм, на якому відображаються задана та поточна температури. Саме ця особливість дозволяє легко та зручно регулювати комфортним температурним режимом в тому місці, де вам необхідно, а не біля обігрівача чи стіни. Високоточність вимірювання температури в приміщенні дозволяє досягати бажаного тепла в необхідному вам місці. Він дуже легко підключається: досить вставити вилку обігрівача в блок-розетку і виставити за допомогою пульта необхідну температуру в приміщенні. А його енергонезалежна пам’ять  стане у пригоді, коли прийде час змінювати батарейки.

В поєднанні з енергозберігаючими обігрівачами UDEN-S (металокерамічними та керамогранітними) комплектації «універсал» (зі шнуром і вилкою) терморегулятор забезпечує правильну роботу обігрівачів, коректну температуру в кімнаті та економію електроенергії. До речі, один такий регулюючий пристрій одночасно може керувати роботою декількох обігрівачів або бути налаштованим для кожної окремої кімнати.

 Керуйте обігрівачами дистанційно з новинкою від бренду UDEN-S

За більш детальною інформацію стосовно терморегулятора чи обігрівачів звертайтеся до заводу-виробника: http://www.uden-s.ua/contact_us/udens-contact_us/.
Тепла та краси вам, друзі!

 

метки: терморегулятор, термостат, регулятор+тепла, регулировка тепла, терморегулятор на камин, терморегулятор на батарею, термореле, мобильный терморегулятор, розеточный терморегулятор, город+слова, конкуренты + слова, производитель+слова, цена+, купити+, місто+, виробник+, цін
статьи собственники энергосбережение, отопление, газоснабжение
Кировоград (Кировоградская обл.)
еще от пользователя:
ешё...

голосовать


источник:
автор:
комментариев: 0


пока нет ни одного комментария, ваш будет первым

другие статьи:

метки
© found.com.ua 2009-2024
Все права принадлежат правообладателям и не используются порталом в коммерческих целях.
Для запроса на удаление материалов нарушаюших чьи либо права воспользуйтесь формой обратной связи.
Вы можете цитировать любой материал с сайта при условии гиперссылки на //found.com.ua/

powered by ABI studio интернет магазин Google+