shopping_cart
RSS

IP-відеоспостереження – розумне рішення за розумною ціною

18-01-2013
рейтинг: пока нет оценок

IP-відеоспостереження відкриває широкі можливості для постійного контролю за об’єктом з будь-якої точки світу через мережу Інтернет. Головне підключити відеокамери до локальної проводової мережі з виходом в Інтернет, Wi-Fi роутеру або GSM-модему і ви отримаєте якісне цифрове зображення на моніторі.


Компанія СІМВОЛЬТ реалізувала проект по встановленню IP-відеоспостереження для однієї з київських фірм. Основною вимогою, яка пред’являлася замовником, була максимальна інтеграція з існуючою комп’ютерною мережею для зниження вартості розгортання системи.
Ця задача була успішно виконана інженерами компанії СІМВОЛЬТ. Схема розміщення камер будувалася на основі вже встановлених Wi-Fi роутерів з максимально близьким розміщенням точок живлення камер до електрощитів – все це дозволило заощадити значні кошти на матеріалах.
Після встановлення необхідного програмного забезпечення для запису та перегляду відео на виділений замовником майбутній IP-сервер експлуатацію розгорнутого IP-відеоспостереження було розпочато. Настав час оцінити всі переваги IP-відеоспостереження.
Замовники переконалися у зручності перегляду зображення у режимі потокового відео через мережу Інтернет: прямо у браузері можна змінювати кут нахилу камери і слідкувати за обраними об’єктами як вдень так і вночі, зображення однаково чітке та якісне. Приємно здивувала також наявність функції розмежування прав доступу користувачів системи IP-відеоспостереження згідно діючої на фірмі політики безпеки.
Інженери СІМВОЛЬТ у свої проектах завжди прагнуть реалізувати саме ті рішення, які дозволять досягти максимального результату за умови мінімальних витрат і використати вже існуючу інфраструктуру комунікаційного обладнання фірми-замовника. Такий підхід робить доступними сучасні технології представникам як середнього, так і малого бізнесу.

статьи собственники инженерные системы водоснабжение, канализация, сантехника, насосы и компрессора
Киев (Киевская обл.)
еще от пользователя:
ешё...

голосовать


источник:
автор:
комментариев: 0


пока нет ни одного комментария, ваш будет первым

другие статьи:

метки
© found.com.ua 2009-2024
Все права принадлежат правообладателям и не используются порталом в коммерческих целях.
Для запроса на удаление материалов нарушаюших чьи либо права воспользуйтесь формой обратной связи.
Вы можете цитировать любой материал с сайта при условии гиперссылки на //found.com.ua/

powered by ABI studio интернет магазин Google+