shopping_cart
RSS

Затишна ванна кімната

Затишна ванна кімната
13-10-2014
рейтинг:   1  

Колись ремонт у ванній був одним із найбільш складних етапів оздоблення оселі. Зараз ситуація змінилася кардинально. Маючи в арсеналі сучасні матеріали, зробити ремонт у приміщенні з підвищеною вологістю так само просто, як пофарбувати стіни у кімнаті. Раніше для фарбування стін у ванній використовували масляні фарби – лише вони не боялися вологи. Поверхня була захищена, але про її декоративні властивості годі було й говорити. Під час ремонту старий шар фарби доводилося знімати, і це потребувало неймовірних зусиль. Тепер для ремонту приміщень зі складними умовами експлуатації існують спеціальні матеріали. Основою фарб для приміщень з підвищеною вологістю є вода. Разом з тим, пофарбована вологи не боїться.

Чому варто використовувати спеціальні матеріали?

Приміщення з підвищеною вологістю – це потенційно сприятливе середовище для появи шкідливих для організму людини бактерій, грибків та плісняви. У складі спеціальних оздоблювальних матеріалів є антисептичні речовини – компоненти, що протидіють появі мікробів. Так, фарба SNIEZKA КУХНЯ-ВАННА містить іони срібла. Як відомо, це ефективний антисептичний засіб. Фарбуючи поверхню подібними матеріалами, ми одночасно захищаємо себе від можливості появи середовищ патогенної флори – все оброблено, все захищено! Наступною вимогою для «важкої ремонтної артилерії» є стійкість до вологи та водночас спроможність забезпечити «дихання» стін. Тобто, поверхня має не боятися води та пропускати пар. Це запорука комфорту в приміщенні. Вода не спливатиме по стінах, поверхні швидко висихатимуть. Сучасні водно-дисперсійні фарби, зокрема SNIEZKA КУХНЯ-ВАННА – латексна фарба з додаванням силікону, забезпечують такі властивості поверхні, а значить – гігієну повітря та комфорт у приміщенні. Наносити фарбу можна на будь-які типи поверхні: цементні, цементно-вапняні та гіпсові штукатурки, на гіпсокартон, навіть деревину та шпалери. Така універсальність у використанні фарби SNIEZKA КУХНЯ-ВАННА надає необмежені можливості для втілення найоригінальніших дизайн-ідей. Фарба випускається у білому кольорі. Для отримання інших кольорів її тонують за допомогою барвників. Це можна робити власноруч, використовуючи дриль із насадкою-міксером. Можна також скористатися послугами кольорування, що доступні у місцях продажу матеріалу.

Фарбувати правильно!

Працювати із фарбою досить просто. Поверхня має бути підготовленою – чистою (без пилу і плям), сухою. Для досягнення кращого декоративного ефекту та більш економного використання фарби, стіни та стелю перед фарбуванням варто поґрунтувати. Найкраще для цього застосувати ґрунтовку глибокого проникнення ACRYL-PUTZ.

Увага! З метою запобігання «конфлікту» між матеріалами, використовуйте продукти одного виробника.

Якщо треба фарбувати поверхню, що раніше вже була пофарбована, можна замість ґрунтовки використати ґрунтувальну фарбу. Це гарантує перекривання старого кольору новим із мінімальними затратами (основну фарбу доведеться наносити не більше, ніж двічі). Так само варто робити, коли йдеться про фарбування щойно оштукатурених або зашпакльованих у багатьох місцях поверхонь, колір яких не є рівномірним. Якщо раніше поверхня була вражена грибком, перед фарбуванням слід усунути причину його появи (протікання води, підмокання) та обробити поверхню спеціальним засобом для усунення біологічних заражень (наприклад, протигрибковим засобом «Пума» ТМ Sniezka) та, можливо, використати спеціальну фарбу для маскування плям та слідів протікання. Наносити фарбу SNIEZKA КУХНЯ-ВАННА слід двічі, витримавши між першим і другим фарбуваннями інтервал 2–4 години (час, необхідний для висихання одного шару фарби). Отже, з сучасними оздоблювальними матеріалами ремонт робити досить легко. Для втілення найсміливіших ідей потрібно небагато часу. Тож робіть фантазії реальністю, насолоджуйтесь процесом та результатами – затишком та комфортом в оновленій ванній кімнаті.

метки: ванная
новости
Украина
еще от пользователя:
ешё...

голосовать


источник: sniezka.ua/
автор:
комментариев: 0


пока нет ни одного комментария, ваш будет первым

другие новости:
© found.com.ua 2009-2024
Все права принадлежат правообладателям и не используются порталом в коммерческих целях.
Для запроса на удаление материалов нарушаюших чьи либо права воспользуйтесь формой обратной связи.
Вы можете цитировать любой материал с сайта при условии гиперссылки на //found.com.ua/

powered by ABI studio интернет магазин Google+