shopping_cart
RSS

Новий веб-ресурс ТМ FOVEO TECH – професійний радник з утеплення фасадів

Новий веб-ресурс ТМ FOVEO TECH – професійний радник з утеплення фасадів
13-10-2014
рейтинг: пока нет оценок



ТМ FOVEO TECH, виробник якісних та екологічних декоративних штукатурок, фасадних і ґрунтувальних фарб та ґрунтовок, для зручності своїх клієнтів та розширення комунікації з ними запустила новий інформативний веб-ресурс. Відтепер кожен охочий може з легкістю дізнатися про вироби цієї нової на ринку України торгової марки, ознайомитися з корисною інформацією та отримати професійні поради експертів щодо утеплення будинків.


На новому веб-сайті користувачі мають змогу дізнатися про системи утеплення, основою яких є пінопласт або мінеральна вата, а також детальніше ознайомитися з технічними характеристиками виробів ТМ FOVEO TECH, дізнатися про їхній розхід та спосіб застосування. Зручний онлайн ресурс спеціально розроблений, аби максимально спростити користувачеві вибір необхідного виробу та освоїти методи роботи з ним.
Цінну інформацію надає розділ порад експертів, де кожен користувач може ознайомитися з інструкцією поетапного виконання утеплення будівлі. Ця рубрика дає змогу будь-якому відвідувачеві здобути корисні теоретичні навики роботи з термоізоляції, аби згодом вміло застосувати їх на практиці. Окрім того, є зручне меню вибору питання у випадку, якщо користувач бажає отримати консультацію. Все легко і просто – спочатку обираєте тему, а тоді – запитання. Якщо ж запитання відсутнє у переліку, можна звернутися безпосередньо до експертів, які у короткі терміни нададуть вичерпну відповідь.
Без сумніву, користувачі оцінять добірку інформативних відеоматеріалів, які доступно розповідають про підготовку основи, монтаж термоізоляційних плит, нанесення клею під армувальну сітку, нанесення штукатурки тощо. За бажанням на сайті можна замовити тренінг з виробів або виїзний мастер-клас із встановлення систем утеплення TM FOVEO TECH, скориставшись формою зворотнього зв’язку.
На сайті постійно оновлюється новинарна інформація з цікавими статтями про естетичне оздоблення фасаду, термоізоляцію будинку тощо. Веб-сайт доступний українською мовою на http://www.foveotech.com.ua/
Контакти прес-служби:
м. Яворів, Львівська обл., м. Київ, вул. Вавілових, 9,
вул. Привокзальна, 1а 2-й поверх
Тел.: +38 (03259) 60-161 Тел.: +38 (044) 453 74 79
e-mail:press.releases@sniezka.ua

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine
www.vk.com/sniezkaua

новости
Украина
еще от пользователя:
ешё...

голосовать


источник: foveotech.com.ua/
автор:
комментариев: 0


пока нет ни одного комментария, ваш будет первым

другие новости:
© found.com.ua 2009-2024
Все права принадлежат правообладателям и не используются порталом в коммерческих целях.
Для запроса на удаление материалов нарушаюших чьи либо права воспользуйтесь формой обратной связи.
Вы можете цитировать любой материал с сайта при условии гиперссылки на //found.com.ua/

powered by ABI studio интернет магазин Google+