shopping_cart
RSS

15 років успішної діяльності ТзОВ «Снєжка-Україна» на ринку фарб в Україні

15 років успішної діяльності ТзОВ «Снєжка-Україна»  на ринку фарб в Україні
26-11-2014
рейтинг: пока нет оценок

18 листопада 2014 року компанія «Снєжка-Україна» відсвяткувала 15-річний ювілей. Діяльність компанії  на ринку України розпочинається з 1999 року, і сьогодні підприємство є провідним виробником лакофарбової продукції. У рамках святкування ювілею відбулося також урочисте відкриття новозбудованого офісу.

На святкуванні 15-річчя компанії «Снєжка-Україна» прибули гості з Польщі, зокрема засновники і власники підприємства, представники місцевої влади та ЗМІ, представники місцевого духівництва, працівники та друзі компанії. До Яворова на святкування завітали також Генеральний консул Польщі у Львові Ярослав Дрозд та консул Єжи Тімофіюк.

Урочистість розпочалася із торжественного відкриття  офісу з традиційним перерізанням символічної стрічки, яке здійснили Президент Групи компаній «Sniezka» Пйотр Мікрут   та генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь. Парохи місцевих храмів   освятили новозбудоване приміщення офісного комплексу. Згодом святкування продовжилося у конференц-залі. Після виступів представників правління та керівництва компанії  відбувся показ корпоративного фільму Sniezka, завдяки якому глядачі у залі мали нагоду поринути в історичне минуле підприємства «Снєжка-Україна» та ознайомитися з  успішним розвитком і  досягненнями компанії за 15 років  в структурі Групи компаній «Sniezka».

Найціннішим для компанії  є її персонал,  тому на святкуванні ювілею було відзначено та нагороджено  працівників, які працюють на підприємстві з часу його заснування,  і безпосередньо були творцями його літопису. Саме їхня наполегливість та відданість праці є основним фундаментом успіху компанії.

Яскравим  завершенням свята стала пісочна анімація за мотивами історії  компанії і великий святковий торт. Приємним акомпанементом дійства була легка інструментальна музика у виконанні струнного квартету.

За 15 років своєї діяльності компанія «Снєжка-Україна» стала лідером у  виробництві лакофарбових виробів, в тому числі, у сегменті водоемульсійних фарб. Щорічно підприємство динамічно розвивається і з перспективою дивиться у майбутнє: постійно розширює асортимент продукції, модернізує виробничі лінії, розвиває логістичну службу. Компанія «Снєжка-Україна» невпинно підтримує свій авторитет та визнання, орієнтуючись на потреби і очікування споживачів.

новости
Украина
еще от пользователя:
ешё...

голосовать


источник: sniezka.ua/novini/1
автор:
комментариев: 0


пока нет ни одного комментария, ваш будет первым

другие новости:
© found.com.ua 2009-2024
Все права принадлежат правообладателям и не используются порталом в коммерческих целях.
Для запроса на удаление материалов нарушаюших чьи либо права воспользуйтесь формой обратной связи.
Вы можете цитировать любой материал с сайта при условии гиперссылки на //found.com.ua/

powered by ABI studio интернет магазин Google+