shopping_cart
RSS

Чари осінніх барв

Чари осінніх барв
28-10-2014
рейтинг: пока нет оценок

Вже відчутне прохолодне дихання осені, та її барви ніби намагаються компенсувати вкрадене тепло. Осінь сміливо фарбує ліси і садочки у жовтогарячі, червоні та золотисті кольори, малює листям по асфальту чудернацькі візерунки, щедро проливає яскраві фарби на гори і долини. Краса та й годі!

Шалене осіннє різнобарв’я спонукає до творчості. Так хочеться намалювати осінній пейзаж, а ще – запросити яскраві барви до оселі, щоб протягом довгої зими там було тепло та затишно. Милуйтеся осінніми пейзажами, захоплюйтесь мінливим різнобарв’ям. Нехай фантазерка-осінь надихає на творчість та красу, бо хто ж, як не сама природа, демонструє найкращі приклади вишуканого смаку!

Візьміть палітру!

Втілити у життя новий, навіяний осінніми картинами дизайн, не так вже й складно, коли у арсеналі маляра є кольорові, готові до використання фарби. Лишень роздивіться палітру! Тут і смачний зелений чай із присмаком імбиру, малинові сади та спогади про літо. Такі чарівні назви допоможуть викликати правильні асоціації підчас вибору кольорів нового інтер’єру.

Палітра, про яку йдеться – це чотири колористичні лінії, у які об’єднані кольори готової до використання фарби Sniezka Nature. Кольори, що легко комбінуються між собою за принципами доповнення або контрасту. Ви не помилитесь, лишень звірте власний вибір із тим, що рекомендований виробником.

Пам’ятаєте, що інтенсивні кольори слід доповнювати пастельними, яскраві – відтіняти нейтральними, темні – розбавляти світлими? Чим яскравіший колір, тим обережніше з ним треба бути. Помірність та виваженість, навіть у наслідуванні таких шалених художників, як її величність Осінь, ніколи не завадять.

Готові фарби – якісно та зручно

Те, що фарба вже має колір, дуже зручно. Виробник пропонує готову палітру, яка складається з перевірених, найбільш вдалих кольорів. Це суттєво спрощує вибір та надає впевненості у якості результату.

Не останню роль у ремонті відіграє якість матеріалів. Тому декілька слів про саму фарбу. Sniezka Nature – це  латексна фарба, до складу якої входить інноваційний компонент  Teflon® surface protector. Тефлон утворює тонку, мікроскопічну плівку. Вона – бар’єр, що, відштовхуючи мікроскопічні частки, надійно захищає поверхню від бруду та навіть пилу. Фарба лягає на поверхню рівно, не розбризкується, а після висихання надійно тримається на ній.

Плівка фарби дуже міцна. Вона не боїться навіть механічних впливів. Поверхню, пофарбовану Sniezka Nature, можна мити.

Ремонт – це просто

Застосування фарби Sniezka Nature не вимагає якихось спеціальних вмінь. З ремонтом справиться будь-хто, хто зможе уважно прочитати інструкцію. Так, саме чітке виконання інструкції – це запорука якості ремонту.

Спочатку потурбуйтесь про підготовку поверхні. Фарбувати можна чисті поверхні, на яких немає плям та пилу. Для кращого результату (більш економного розходу фарби та надійного зчеплення її з основою) поверхні рекомендовано ґрунтувати. Тоді можна бути певними, що фарба ляже рівно, тонким шаром, без патьоків, а колір буде рівномірним.

Фарбувати треба двічі, другий шар наносити після того, як повністю висохне перший (приблизно через 2–4 години). Фарбувати можна будь-яким способом – пензлем, валиком, розпилювачем. Пам`ятайте: для нанесення методом розпилювання фарба має бути більш рідкою, ніж звичайно. Для цього її треба розвести невеликою кількістю води (не більш, ніж 5%).

Як бачимо, з сучасними матеріалами, дизайн інтер’єру можна міняти, коли завгодно. І робити це цілком можливо самостійно. То ж беремося до роботи, спостерігаємо за змінами в природі, не боїмося чар осінніх барв!

метки: краски интерьерные, интерьер
статьи
Украина
еще от пользователя:
ешё...

голосовать


источник:
автор:
комментариев: 0


пока нет ни одного комментария, ваш будет первым

другие статьи:

метки
© found.com.ua 2009-2024
Все права принадлежат правообладателям и не используются порталом в коммерческих целях.
Для запроса на удаление материалов нарушаюших чьи либо права воспользуйтесь формой обратной связи.
Вы можете цитировать любой материал с сайта при условии гиперссылки на //found.com.ua/

powered by ABI studio интернет магазин Google+